13 Eylül 2010 Pazartesi

Kitap Önerin Bana! Yani Lütfen^^

Sıkıldım, yeni bir kitaba başlamam lazım. Kitap okumak istiyorum, cidden! Heri Potırdan sonra hiçbir kitap sarmadı beni. Tivilaytı oku diyenler olduda yok o saçma kurguyla işim olmaz. AnlıcanSİZ anti meyer forevır rowling. Tabi sıkıntıdan öyle bir duruma geldim ki Aşk-ı Memnu verseniz okurum. Hem kurgusu tivilayttan daha heycanlı. Olasılıksız'a başladım 35. sayfada kaldım o.O Eğer bu yazıyı okuyorsanız lütfen yani bi zahmet yorum yazın, kitap önerin bağa okuyom(cıım en azından) ben yaa!İster anonim olarak ister gogıl olarak şeedin ama edin. Ha not* Vampirlerle ilgili olmazsa sevinirim.
Enee düşündümde 3 aydır kitap okumuyorum ben, bak Heri bakta gör senden sonra ne hale geldim be caney.. Firedim özledim senide :-) Tamam bu kadar aşk yeter, öneri bekliyorum :D
* Aziz Nesin'i de alkışlıyorum. Aziz Nesin mi okusam? Şimdiki Çocuklar Harika'yı bitirmemiştim yav dur bulursam bi gün ona devam edeyim.

4 yorum:

  1. Yazdıklarından anladığım fantastik kitapları daha fazla sevdiğin yönünde. Ben pek fantastik okumadım, fakat D&R fantastik bölümünden alacağın birçok kitap seni ihya eder.

    YanıtlaSil
  2. Aslında Heri Potır dışında fantastik bir kitap okumadım, okumayıda düşünmedim. Telefonumu temizlerken (bezle filan değil tabii :O) not defterime Piç Fantazi ve Sil Baştan'ı kaydetmiş olduğumu farkettim. Belki, onlara başlarım :D

    YanıtlaSil
  3. düşünce-felsefe-veya gördüklerini anlamlandırma üzerine kitaplar seviyorsan, john berger'in 'görme biçimleri' adlı kitabını önerebilirim. kişinin bakış açısını genişleten bir derleme. bu tarz kitaplara yeni başlayanlar için çok keyiflidir, sıkıcı değildir.

    YanıtlaSil
  4. Peki çok teşekkür ederim^^ En kısa zamanda kitabı bulacağım (sınavlar hele bi bitsin de).

    YanıtlaSil