25 Ağustos 2010 Çarşamba

Patatesfaryan Nedir, Nerden Gelir

Tabiki biz şinci "Uçan Patates"e inanmıyoruz öyle değil mi? İnanıyor muyuz lan yoksa? İnanan var mı len dürüst olun mkldfm. Şşş, tamam çarpılcaz şimdi asdslmoı
Ben zati patatesfaryanın nerden çıktığını yazacaktım emme dün bi arkideş "patatesian ya da patatesist" olabilir dedi. Bu arada bu vatandaş "Neden böyle anormal bir velede" o çok zekice mesajı atan insandır asdf Hehe artık geçeyim de mi hikayesine, bencede.
Yıllardan 2010 aylardan Temmuz günlerden 31... Hangi güne denk geliyo ne bilyim ben böyöök ihtimalle pazar ama çok merak ettiysen bak takvimde alla allaa. Bu arada elbette çok öenmli bir gün olduğu için aklımda tutmadım tarihi, ilk yazımın zamanına baktım :D Tamam özür dilerim atmosferin içine ettim, ozanın da deliğini büyüttüm. Susuyorum. Dünlerden 23... Erikci ailesi kahvaltısında (aslında öğle yemeğiydi lo) ilk kez şu tefalin bir kaşık yağ ile patatesi kızartın hikayesi olan makinadan paTTes yemişlerdir. Ailenin böyöök kızı Ezgi bu patatesi çok sevmiştir. Yedikçe yemiş yedikçe yemiştir. Kusma kıvamına gelincede bi zahmet bırakmıştır zıkkımlanmayı. Ardından hiçbir zaman olmadığı gibi feysin başına geçmiştir. Tanıdığı tanımadığı kişilerin profillerini gezerken çok fazla pastafaryan inancını görmüştür. Ne kadar salak len bunlar uçan makarna mı olur uçan hamburger olur demiştir. Aslında dememiştir, şinci demiştir ama sonuçta demiştir. Ha şinci ha bir ay önce bi şey fark eder mi? Neyse. Bi tane vatandaşın bloğuna bakmıştır ve kendiside blog yapmaya karar vermiştir. Anormalistik isimler düşünürken aklına pastafaryan gelmiştir. Sonrada karnını patlatmak için bir dokunuşun yeterli olacağı aklına gelmiştri. Peki karnını bu hale getiren nedir? bildiniz dünya nüfusunun %95nin çok sevdiği PATATESS! Vee... ve... Lan patatesfaryanda fena olmaz hee dememiştir. Ama düşünmüştür heralde. Düşünmese neden öyle derdi de mi? Öyle dediğini farz edelim. Ve tada tadadannn üst linkte görüldüğü üzre patatesfaryan karşınızda. Enee pattesfaryanda fena olamzmış he. Haydee değiştirebilir miyim acaba :O :D Ve özür diliyorum yazının son kısmı aççek fotoğrafın altına "Ezgi bunu beğendi" yazmak gibi oldu ama yazan ben değildim öyle düşünün. Oki doki? Aklıma gelmişken isyan edeyim yav. İnsan kendisi hani bi fotoğrafı beğenince altına "Adı her neyse bunu beğendi" der mi? Hadi bunu beğendiM dese neysede... Dalga amaçlı iyi oluyo aslında Ezgi bunu beğendi de her zamanda olmaz ki, di mi ama... Yazıda çok fazla "..." geçti fark ettim. Fark ettiğimi şimdi sende fark ettin. Mesuda erdik yeppoo! Hadi öptüm sizi. Yazının pek güzel olmadığını mı düşünüyorsun? Korkma dövmicem, sadece ay egri vit yu diyecektim. Ama açıklamam gerekirdi di mi nerden geldiğini. Hadin gulu gulu. Hadi son kısma iğrenç bi şey koyayım :kaşlarınıkaldırıpindirensimiley asdf Şinci dışarda bi yerde tıkınıyorduk biz ailecek. Sonra sıra meyveye geldi. Aradan zaman geçti karpuz kaldı. Babam: Kızım hadi bunlarıda sen ye, dedi. Ben de yok baba o kısımları çok tatlıdır. Tatlı karpuz semiyorum ben dedim. O ne dedi? Gayet normal bir şekilde O zaman tuz ekeyim kızım. Bende acı biber daha iyi olur dedim ama babamın iğrençliği yanında benimki biraz FOS kaldı. Tamam artık bırakıyorum, ays tovır oynayacağım. :-)

2 yorum:

  1. yavas yavas yorum yapmayı öğreniyorum heee :D

    YanıtlaSil
  2. Vay hafız bu günlerinde mi görecektik yav :D Yavaş yavaş öğrendiğin belli, o yüzden kodu göndermeyip bana buloksupotun günahlarını aldırdın lkmskj Düzgün bir yorum için en kısa zamanda yazı göndermeye çalışacağım hee. S:-)

    YanıtlaSil